• Wie zijn wij?
  Novo Stars is de basketbalvereniging van Nieuwkoop. "Novo stars" is afgeleid van het franse nouveau stars, vrij vertaald "Nieuwe Sterren". Novo Stars is opgericht op 16 januari 1970 als basketbalvereniging "Zoef-Zoef" te Noorden, en is de laatste 40 jaar in Nieuwkoop gevestigd. In eerste instantie is Novo Stars een gezelligheidsvereniging, zonder dat hierbij het competitie aspect uit het oog verloren wordt.
  We hebben in de loop van de jaren dan ook al diverse kampioenschappen binnen onze vereniging mogen vieren.

  Thuisbasis
  De vereniging heeft als thuisbasis de Sporthal de Steupel aan de Maarten Freeke Wije te Nieuwkoop. Elke maandag vinden hier de trainingen plaats en op zaterdagavond worden de wedstrijden gespeeld. Daar het vereniging verband hoog in het vaandel staat, vinden alle thuis wedstrijden aansluitend en zelfs voor een deel gelijktijdig plaats.

  Grootte van de vereniging
  Novo Stars bestaat uit een kleine maar solide vereniging van zo´n 77 leden, van jong (6 jaar) tot oud (71), jongens en meisjes, en bevat zowel recreërende als competitie spelende leden. De vereniging heeft een regio functie en trekt haar leden uit Nieuwkoop zelf, maar ook uit de omliggende gemeentes.

  Wedstrijdteams
  Op dit moment heeft Novo Stars 7 wedstrijd spelende teams in de competitie. Uiteraard worden alle teams getraind en begeleid, vrijwilligers van zowel binnen als buiten de vereniging verzorgen de trainingen. Tijdens het basketbalseizoen (september tot en met mei) worden bijna elke week wedstrijden gespeeld, beurtelings uit en thuis.

  Spreidingsgebied
  Alle wedstrijd spelende teams komen uit in het District West

  Public relations
  Novo Stars heeft zijn eigen website www.novostars.nl die wordt bijgehouden door enthousiaste leden binnen de vereniging. De website is constant in ontwikkeling. Naast informatie over de competitie verschijnen hierop ook berichten vanuit het bestuur, wedstrijd verslagen, anekdotes en allerlei andere wetenswaardigheden over het basketbal.

  Waarom Novo Stars financieel steunen?
  Novo Stars is een kleinschalige vereniging met veel enthousiaste vrijwilligers. We hebben oog voor de ontwikkeling van de jeugd hoog in het vaandel. We leren onze jeugd dat het winnen van een wedstrijd leuk is, maar het verliezen van een goede wedstrijd net zo waardevol kan zijn. Sportiviteit gaat boven het winnen.

 • Wat zijn de mogelijkheden?
  Als start hebben we diverse pakketten samengesteld zijnde "Novo Brons", "Novo Zilver" en "Novo Goud".
  Tevenshebben we twee aparte categorien "Novo-Shirt" voor als de intresse ligt bij het optreden als shirt sponsor of "Novo-Bal" indien U eenmalig een of meedere (basket) ballen will sponsoren. 
  Onderstaande tabel en bijgevoegde flyer "Sponsorpakketten Novo Stars" geeft U een overzicht van welke promotie activiteiten wij als Novo Stars leveren voor de diverse pakketten alsmede de kosten die hiervoor gerekend worden.
  Uiteraard kunnen pakketten zoals "Novo Goud" en "Novo- Shirt" prima gecombineerd worden.

  Bij specifieke sponsors wensen of vragen naar aanleiding van de sponsorpakketten kan er contact opgenomen worden via PR@Novostars.nl 

 • Afhankelijk van het gekozen pakket zorgen wij ervoor ervoor dat uw bedrijf bij events vermeld wordt in de lokale nieuwsbladen en middels borden bij het event de nodige aandacht krijgt, of hangen we ook een bord op in onze thuiszaal Sporthal de Steupel.
  Alle drie kan natuurlijk ook, de keuze is aan de sponsor.

 • Lokale Media

 • Sponsorbord evenementen

 • Sponsor borden in Sporthal

 • Op deze wijze zetten we de basketbalsport en uw bedrijf het komende jaar op de kaart.

  We zien uw positieve reactie graag tegemoet via pr@novostars.nl