• Wie zijn wij?

  Novo Stars is een regionale Basketbal vereniging, midden in het groene hart van Holland, in de gemeente Nieuwkoop. We zijn een kleine, gezellige en enthousiaste vereniging en bieden basketbal in zowel recreatie  en competitie verband, in de leeftijd vanaf 8 jaar.

  Training:

  Wij trainen in Sporthal de Steupel op de maandagavonden, van 18.00 tot 22.00 uur, meer details over de training kan je vinden op onze trainings pagina.

  Heren 1 en 2 trainen extra op woensdagavond in de sporthal van IKC de Vaart in Ter Aar van 20.30 uur tot 22.00 uur.

 • Wedstrijden:

  Novo Stars heeft 6 wedstrijd spelende teams in de competitie. 
  Uiteraard worden alle teams getraind en begeleid, vrijwilligers van zowel binnen als buiten de vereniging verzorgen de trainingen en coaching.

  Op de pagina trainingen vind je nog veel meer info. Val je buiten een van de leeftijdsgroepen? Geen probleem, we vinden altijd een oplossing! 

  Tijdens het basketbalseizoen (september tot en met mei) worden bijna elke week wedstrijden gespeeld, beurtelings uit en thuis.

  Thuiswedstrijden spelen we ook in Sporthal de Steupel, op de zaterdagmiddag voor de jeugd en zaterdagavond voor de senioren, kijk op onze wedstrijdpagina wanneer de wedstrijden gespeeld worden.

  Alle wedstrijdspelende teams komen uit in Regio West.

 • Interesse?

  Kom eens langs om te kijken of mee te doen op een van onze trainingen op de Maandagavond, of kom kijken bij een van de wedstrijden.

  Meedoen is vrijblijvend, je bent van harte welkom !

 • Wat heb je hiervoor nodig?

  Gewone sportkleding, voor kinderen voldoen gewone lage sportschoenen. Vanaf 12 jaar bevelen we het gebruik van echte basketball schoenen aan, te verkrijgen bij de betere sportzaken. On-line bestellen kan natuurlijk ook via bijvoorbeeld de website van basketballtotaal te leiden.

  Hoe word je lid?

  Heel eenvoudig! Je mag bij ons 3x geheel vrijblijvend mee trainen. Pas daarna kan je de beslissing nemen of je lid wordt.

  Meer informatie over het lidmaatschap van Novo Stars vind je op de pagina lidmaatschap

  Inschrijven kan via het inschrijfformulier.