• Baskettball.nl App

  De Nederlandse Basketball bond heeft de app “basketball.nl” ter beschikking gesteld aan alle geregistreerde leden van de Basketball bond.

 • Deze app kunnen jullie zelf instaleren via of de App store of de Google play store. De handleiding hiervoor vinden jullie als flyer onder aan deze pagina. 

  Daar de Basketball.nl app een controle uitvoert om te kijken of het gebruikte e-mail adres geregistreerd staat is het van groot belang dat we het juiste e-mail adres van jullie hebben, omdat aanloggen met een ander e-mail adres niet mogelijk is. Ben je recent van e-mail adres
  veranderd, meld dit dan zo spoedig mogelijk per mail aan secretariaat@novostars.nl.

 • Wat doet Basketball.nl?

  Basketball.nl, is dé basketball app voor basketballers, maar ook voor toeschouwers, officials én wedstrijdsecretarissen.

  Met deze app:

  • Kan je direct zien wanneer je een wedstrijd hebt, of ingedeeld bent voor een fluit of zaaldienst beurt.
  • Wordt je, door middel van korte berichten direct op de hoogte gehouden van nieuws uit de vereniging.
  • Blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers.
  • Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een basketbalvereniging, het maakt niet uit.

  De app is er voor iedereen die van basketball houdt! 

  Volg je favoriete spelers, teams of verenigingen en bekijk alle standen, uitslagen en programma’s! Ook laat de app leuke statistieken zien die je helpen in de voorbereiding op je wedstrijd. Tel daar bij op dat je direct de route naar een uitwedstrijd kan zien en je hebt een app die zorgt voor de optimale beleving van je favoriete sport.

   

 • “Digitaal Wedstrijd Formulier”:

  Vanaf 1 januari 2018 is het oude vertrouwde papieren wedstrijd formulier te vervallen. De wedstrijden worden vanaf deze datum bijgehouden door middel van het Digitale Wedstrijd Formulier (DWF). Het DWF is onderdeel van de Basketball.nl app welke op een tablet tijdens de wedstrijd moet worden bijgehouden. 

  Middels het DWF dienen, voor aanvang van de wedstrijd,  ook alle wedstrijd spelers en officials te worden gecontroleerd, weer een reden om te zorgen dat iedereen correct in dit systeem staat.

  Zie je dus iets wat niet klopt aan persoonlijke gegevens in de basketball app, meld dit dan zo spoedig mogelijk per mail aan secretariaat@novostars.nl.

 • De Basketball.nl app downloaden

  De app kan gedownload worden in de Appstore en de Playstore door te zoeken op “Basketball”.

  Deze Flyer geeft meer informatie hoe de app gedownload kan worden.